Wild Adventure

Mijn naam is Jamie. Ik word wel eens omschreven als 'overenthousiast, vrolijk en iemand die haar eigen ding doet'. Wat ik zelf één van mijn mooiste eigenschappen vind, is dat ik wil groeien. Altijd en overal. Ik leer van alles en iedereen bij, en fotografie helpt me hier zeker bij.

Voor ik fotografie ging studeren, heb ik mijn Bachelordiploma leerkracht Lichamelijke Opvoeding behaald. Na wat rond te hebben gekeken in het onderwijs, besloot ik toch dat dit mijn ding niet was. Door mijn eindstage in Zuid Afrika, waar ik regelmatig foto's nam en mijn hart verloor, besloot ik dat ik deze keer iets meer uit mijn comfortzone mocht gaan en écht iets voor mezelf ging doen. En dat werd dan de volgende bachelor Fotografie.
Fotografie is zo'n interessante manier om mensen snel te leren kennen en interessante dingen mee te maken. Elke dag is boeiend.

Ondertussen ben ik opnieuw afgestudeerd en heb ik mijn eigen zaak opgestart. Als 24-jarige is dit best een grote beslissing, maar wel eentje die me verder stuwt.
Ik weet hierdoor ook perfect wat ik wil. Niet alleen wil ik foto's maken die mij blij maken, maar jou ook oprecht. Dat je er 10 jaar later op terug kijkt en nog steeds met een lach aan die gebeurtenis kan denken.

Ik leer je graag ook persoonlijk op voorhand al wat kennen, dus zet gerust wat persoonlijke info in je mailtje of berichtje. En als we daarna afspreken, zal ik wat meer over mezelf vertellen. Deal?

Make it happen

Ik ben een huwelijksfotograaf by heart. Verder maak ik ook nog portretten en andere freelance opdrachten.

Zoals andere fotografen hou ik enorm van mooi licht. Zeker het uurtje voor de zon onder gaat. Waar ik nog van hou is spontaniteit en oprecht plezier tijdens een shoot. Laat me liefde zien en die leggen we samen vast. De puurheid en intensiteit van zo'n momenten; w o w.

Ik zie zoveel mooie momenten waarvan ik dankbaar ben dat ik ze mag meemaken. I love it. The camera loves it. You'll love it.

Say hi

Heb je nog vragen? Iets dat je me super graag wil vertellen? Een verhaal dat je wil delen? Dat kan. Je kan me via dit formulier bereiken. Vul het gewoon in, druk op send en ik stuur je zo snel mogelijk iets terug.

Love
Jamie ♡

GET IN TOUCH

Send a Message

SEARCH IT REAL GOOD