FAQ
Voor welke shoots kunnen wij jou inhuren?
Ik ben eerst en vooral een huwelijksfotograaf uit Antwerpen. Huwelijken hebben iets magisch, je voelt zoveel op zo'n dag. Ik ga heel eerlijk zijn; soms sta ik daar me tranen in mijn ogen achter mijn camera. Puur geluk, daar doet elke huwelijksfotograaf het voor.

Ik doe natuurlijk ook nog andere dingen. Evenementen, portretten, familieshoots,... Via het contactformulier kan je dit allemaal even vragen.
Zijn al mijn foto's bewerkt?
De foto's die ik aflever, zijn bewerkt in kleur of zwart-wit volgens mijn eigen stijl, tenzij dit anders gecommuniceerd is. Ik steek veel moeite en tijd om mijn beelden zo mooi mogelijk te maken, dus het is ook fijn als jij mijn beelden deelt met de wereld zoals ik ze bewerk.

Ik lever ook géén RAW-bestanden af, enkel JPEG's. Ik heb mijn stijl van fotograferen en bewerken en dat is een van de redenen dat ik jullie fotograaf mag zijn. Zonder die bewerking zou mijn werk niet af zijn.
Hoeveel foto's krijgen we na een shoot?
Wel, dat hangt er een beetje vanaf. Waar huur je me voor in, hoe lang blijf ik aanwezig, hoeveel mensen zijn er aanwezig op de shoot,...?

Bij prijzen kan je zien wat ik allemaal aanbied en wat je krijgt voor verschillende prijzen. Mocht je nog vragen hebben of iets anders in gedachten hebben voor je shoot, kan je altijd een mailtje sturen via het contactformulier.
Ik stuur altijd een minimumaantal beelden op, maar een maximum staat hier niet op.
Kunnen we je inhuren voor buitenlandse fotoshoots?
Hier moet ik zelfs geen twee keer over nadenken: Natuurlijk! Ik heb ervaring in het buitenland en dit is waanzinnig boeiend!

Dus ja, ja ja (en ja!)
Welke camera/materiaal gebruik je?
Ik fotografeer met materiaal van Canon. Ik ken mijn materiaal van binnen en van buiten, dus ik weet wat ik ermee kan doen.

Mocht ook één van mijn camera's in panne vallen; geen probleem. Ik heb er altijd twee bij voor die reden. Beide camera's zijn Canon 3 Mark III.
Gebruik je foto's van onze shoot of trouwdag voor je website of sociale media?
Jazeker. Wanneer je me inhuurt als fotograaf, geef je mij ook toestemming om deze beelden te gebruiken.
Ik hou ervan om jullie te tonen aan de wereld omdat je er prachtig en gelukkig uitziet. Jij wil die foto's tonen, en dat wil ik ook!
Hoe lang hou je onze beelden (bewerkt of RAW-bestanden) bij?
Trouwreportages:
Originele bestanden (RAW) worden tot 6 maanden bij gehouden na aflevering van de reportage, JPEG-bestanden worden tot 1 jaar bij gehouden na aflevering. Bij het opnieuw doorsturen van reportages of foto’s in JPEG wordt een administratieve kost van €35 aangerekend. Het opnieuw doorsturen van de foto’s geeft geen verleningen van de termijn van archivering.

Andere reportages:
Originele bestanden (RAW) worden tot 3 maanden bij gehouden na aflevering van de reportage, JPEG-bestanden worden tot 4 maanden bij gehouden na aflevering.
SEARCH IT REAL GOOD