jan
25
19

Dinner In The Dark // De Warmste Week

20 december 2018, midden in het leukste gebeuren van het hele jaar AKA De Warmste Week, werd Dinner in The Dark georganiseerd. Tom & Caroline organiseerde een diner voor het goede doel, waar enorm véél mensen op af kwamen. Het idee om dit allemaal te organiseren, kwam van hun eigen kinderen Jackie & Felix. Beide kinderen zijn slechtziend, en krijgen een troostende schouder en een helpende hand van Centrum Ganspoel. En zij mochten ook wel eens in de bloemetjes gezet worden, met de nodige centjes erbovenop.

De bedoeling van deze avond? Om een keer je diner door te komen, zonder iets te zien. Om je andere zintuigen te prikkelen. Met smaak, maar ook met mooie woorden en muziek.

Omdat Jackie & Felix jammer genoeg de zaal niet zelf konden zien ’s avonds, moesten er ook foto’s gemaakt worden. Zodat zij dit ook met eigen ogen konden beschouwen. En toen kwamen Irmy & ikzelf ter sprake. De resultaten kan je hieronder bekijken.

Niet alleen was dit diner een enorm succes, ook was de aankleding & decoratie een schot in de zaak. En ook die partners mogen in de bloemetjes gezet worden, want wat een teamwork. Volgend jaar opnieuw, toch?

Met dank aan alle trotse partners

Atelier Rozemarijnde Troubabroers Mathieu & GuillaumeIrmy PhotographyJamie Neirynck PhotographyLe Potager d’AnversMetroGreenyardGoldfish Industries52 WeeksEster & ErikAixellentLisa LefeverXcelllentDellaFailleHet WijnhuisCaffènationChez ClaireBab StarPinkCubeInterescaut SiteStories By MabelDegroote Bloemen

event georganiseerd door Caroline en Tom – Degroote Bloemen

PREVIOUS POST
NEXT POST

Add Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SEARCH IT REAL GOOD
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
%d bloggers liken dit: