jan
26
19

Gaétane & Tom

Winter weddings – Het blijft iets magisch hebben.
Soms kan je de échte winter beschrijven als de opbouw naar de kerstperiode van het jaar, met warme gezelligheid & al je geliefden rondom je. Doe er een kalkoen van 10 kg bij (en evenveel kilo’s waardoor je broek weer te strak zit) en dan zit kerst er weeral op.
En soms kan je diezelfde winter beschrijven als die verschrikkelijke koude periode met sneeuw, gure wind en donkere periodes.
Ik vind dit zelf een enorm gezellige periode, omdat ik kan lezen bij een open haard, of omdat ik een winter wedding mag doen.

Tom & Gaétane trouwden in december, tijdens een dag die ik niet anders kan beschrijven als liefde. Liefde voor elkaar, liefde voor hun familie en liefde voor G&T. Hun dag was niet zoals een trouw in hartje zomer, en dat maakt het boeiend. Ze hadden een prachtig aangeklede ceremonie binnen, een kortere koppelshoot (koud!) en een avond die veel sneller valt. Je sfeer doorheen de dag is dus compleet anders, omdat je ook meer rekening moet houden met je licht – al straalden Tom & Gaétane voor 10 😉PREVIOUS POST
NEXT POST

Add Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SEARCH IT REAL GOOD
%d bloggers liken dit: