Een fotograaf die je ook kan laten lopen

Ik ben niet alleen fotograaf - ook ben ik leerkracht LO van opleiding.
Maar ik vond het gezelliger om rond te lopen met mijn camera, dan om leerlingen tegen hun zin te laten lopen. Dus werd mijn tweede opleiding fotografie. Minder strijkwerk van al die trainingsbroeken ook. Tijdens shoots kan ik dus gerust meepraten over pijnlijke spieren en de voetbal - ik wil zelfs de buitenspelregel uitleggen als dat wat kan afleiden wanneer ik met mijn camera voor je sta. Het kan wel zijn dat ik je nog wel eens laat lopen - maar dat is dan voor de foto, niet voor goede punten.

In 2018 werd ik dan volledig zelfstandige fotograaf. Zot? Zot!
Van de schoolbanken meteen op eigen benen een zaak opstarten van nul. Een grotere uitdaging dan gedacht, maar wel een uitdaging die me elke dag opnieuw laat groeien. Let's go for more!

Mooie woorden van mooie mensen ♡

Pieter & Laura ♡

Lieve Jamie,

Na het bekijken van eerder werk van jou, lagen onze verwachtingen hoog, ontzettend hoog. Jij bent er afgelopen zaterdag in geslaagd om onze hoge verwachtingen te overtreffen! Jij hebt mee de sfeer op onze feest bepaald! Geen stijve bedoeningen! Gewoon lachen, vrolijk zijn maar vooral genieten! Zelden zo’n enthousiast iemand ontmoet 🙊 Iedereen genoot van jouw spontaniteit en vrolijkheid! Jij gaat héél ver voor de ‘perfect picture’. Het is een plezier om jou aan het werk te zien. Uiteraard ben je als koppel heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar is het vaak lang wachten op de foto’s. Niet bij jou... We waren nog niet wakker en kregen al heel wat prachtige (nog zacht uitgedrukt!) beelden omdat het bij jou zo hard kriebelde om na een ontzettend lange dag van meer dan 16u fotograferen toch nog wat langer te werken. Dat noemen wij passie voor het vak! Wij kunnen jou niet genoeg bedanken... Voor altijd een heel speciaal plekje in ons hart!

Liefs, Pieter en Laura

Yana van Follie Shop

Kan ik ook meer dan 5 sterren geven a.u.b.?!
Ik ben zot op het werk van Jamie...
Ze zorg voor zo'n verfijnd en stijlvol resultaat en bovendien is Jamie super lief en stelt ze jou enorm op je gemak voor de camera.
Binnenkort gaan we nog meer op pad met haar, om enkele collecties van onze winkels in beeld te krijgen. Ze kan werkelijk alles! We kijken uit naar ons avontuur samen!

Astrid & Bruno ♡

Van de kennismaking bij een wijntje in Antwerpen over de planning en maken van praktische afspraken tot het samen op pad zijn op onze trouwdag zelf: alles was een waar plezier.
Jamie is superprofessioneel, de communicatie verloopt enorm vlot en haar foto's zijn WAW. Daarenboven is het door haar ongedwongen karakter superfijn om haar heel de dag bij je te hebben. Ze doet discreet haar ding, maar neemt het heft in handen waar nodig en stuurt iedereen met humor aan.
Twijfel niet en boek deze topper als jullie fotografe!!

SEARCH IT REAL GOOD