Een fotograaf die je ook kan laten lopen

Ik ben niet alleen fotograaf - ook ben ik leerkracht LO van opleiding.
Maar ik vond het gezelliger om rond te lopen met mijn camera, dan om leerlingen tegen hun zin te laten lopen. Dus werd mijn tweede opleiding fotografie. Minder strijkwerk van al die trainingsbroeken ook. Tijdens shoots kan ik dus gerust meepraten over pijnlijke spieren en de voetbal - ik wil zelfs de buitenspelregel uitleggen als dat wat kan afleiden wanneer ik met mijn camera voor je sta. Het kan wel zijn dat ik je nog wel eens laat lopen - maar dat is dan voor de foto, niet voor goede punten.

In 2018 werd ik dan volledig zelfstandige fotograaf. Zot? Zot!
Van de schoolbanken meteen de eigen boekhouding in. En jongens toch - ik ben blij dat ik nu een goede boekhouder heb.

Voor de rest: tijdens het fotograferen van huwelijksfeesten of evenementen luister ik graag naar Jamie - James - Jayjay of Jamez. En enkel mijn moeder kan me naar 'Jamon' laten luisteren - dat is eentje voor haar alleen.

Mooie woorden van mooie mensen ♡

Pieter & Laura ♡

Lieve Jamie,

Na het bekijken van eerder werk van jou, lagen onze verwachtingen hoog, ontzettend hoog. Jij bent er afgelopen zaterdag in geslaagd om onze hoge verwachtingen te overtreffen! Jij hebt mee de sfeer op onze feest bepaald! Geen stijve bedoeningen! Gewoon lachen, vrolijk zijn maar vooral genieten! Zelden zo’n enthousiast iemand ontmoet 🙊 Iedereen genoot van jouw spontaniteit en vrolijkheid! Jij gaat héél ver voor de ‘perfect picture’. Het is een plezier om jou aan het werk te zien. Uiteraard ben je als koppel heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar is het vaak lang wachten op de foto’s. Niet bij jou... We waren nog niet wakker en kregen al heel wat prachtige (nog zacht uitgedrukt!) beelden omdat het bij jou zo hard kriebelde om na een ontzettend lange dag van meer dan 16u fotograferen toch nog wat langer te werken. Dat noemen wij passie voor het vak! Wij kunnen jou niet genoeg bedanken... Voor altijd een heel speciaal plekje in ons hart!

Liefs, Pieter en Laura

Yana van Follie Shop

Kan ik ook meer dan 5 sterren geven a.u.b.?!
Ik ben zot op het werk van Jamie...
Ze zorg voor zo'n verfijnd en stijlvol resultaat en bovendien is Jamie super lief en stelt ze jou enorm op je gemak voor de camera.
Binnenkort gaan we nog meer op pad met haar, om enkele collecties van onze winkels in beeld te krijgen. Ze kan werkelijk alles! We kijken uit naar ons avontuur samen!

Tom & Gaétane ♡

Jamie, wij zijn jou ontzettend dankbaar voor wat jij voor ons gedaan hebt tijdens onze trouwdag! Bij de eerste ontmoeting was je zeer spontaan en stelde je ons meteen op ons gemak. Alles werd duidelijk uitgelegd en we wisten waar we aan toe waren.

Op de dag zelf was je tijdig aanwezig en voelde je meteen de stress die door mijn lijf kroop. Ik moest nog een aantal zaken in orde maken, maar je stelde me gerust en gaf me tips hoe ik het komende half uur moest doorkomen. Ik moest me rustig klaarmaken, terwijl jij alle details van mijn kostuum ging vastleggen met je camera. Tijdens het aankleden had je een aanpak die ik ten zeerste waardeerde. Je gaf me tips hoe en wat ik moest doen. De foto’s gaven meteen een extra dimensie aan onze dag. Toen al. ‘Niet teveel lachen, doe maar alsof ik er niet ben, dit is de gelukkigste dag van jouw leven dus laat dit maar eens zien’. Dit zijn enkele voorbeelden waarmee jij aan het klaarmaken al een extra touch gaf.

Tijdens de dag zelf stond je meteen klaar om de kleine probleempjes op te lossen. Iets niet in orde? Geen probleem. Jij loste het meteen op, zodat wij ons hier niets van moesten aantrekken. Ook onze foto’s in het bos in de koude werd een genot door jouw aanpak. Een mopje ertussen met oog voor detail. ’s Avonds begon het echte trouwfeest en zelfs dan was je druk in de weer om foto’s te trekken en er te zijn voor ons. Zelfs een foto met mij en mijn luidruchtige vrienden organiseren, ging enorm vlot. Kordaat en met een vleugje humor toonde je hier wel een talent aan organisatie.

Onze dag verliep zoals we gedroomd hadden. We hebben vanaf het begin tot het einde genoten. Waar wij het meeste tevreden over zijn, is dat jij dit hebt vastgelegd op de camera. Het zijn prachtige foto’s. Ondertussen, drie weken later, genieten we keer op keer als we de foto’s nog eens opnieuw willen bekijken. De dag na onze trouw kregen we meteen al een preview van de foto’s binnen om een aantal dagen later de volledige reeks te krijgen. Dit vonden we geweldig!

Jamie, bedankt voor jouw bijdrage aan onze magische trouwdag, want zonder jou had het niet hetzelfde kunnen zijn!

XXX G&T

SEARCH IT REAL GOOD