Trouwen

De liefde is één van de fijnste onderwerpen die je kan fotograferen. En als er dan nog een feest aan te pas komt (groot of eerder intiem) - Count me in!
De variatie van elk trouwfeest maakt het fotograferen niet alleen boeiend om aanwezig te zijn als fotograaf, ook is het heel fijn om te zien in hoeveel vormen de liefde bestaat. Iedereen is anders, en jullie hebben ook grote dromen die ik graag wil vastleggen.

Samen met jullie ga ik spontaan op zoek naar fijne, echte beelden. Zodat jullie jezelf herkennen zoals jullie ook zijn. We gaan niet stijf poseren op de brug (halloooo 1980), wel gaan we ons amuseren en dan ontspannen beelden maken. Wat babbelen, wat wandelen, wat lachen. Gewoon zoals vrienden. Die super toevallig een fotograaf bij hebben.

Contact opnemen met Jamie

Mijn werkwijze

Wanneer we voor de eerste keer contact hebben opgenomen (via mail of door even te bellen), kan er een eerste gesprek ingepland worden. Dit is ons 'kennismakingsgesprek'.
In dit gesprek worden alle details over jullie dag besproken en kan je ook al je zorgen & vragen op me af vuren. Daarnaast bespreek ik ook nog verder hoe ik te werk ga.

Na de ontmoeting krijgen jullie even de tijd om alle informatie te laten bezinken. Oef. Als er dan een goede klik is bij zowel jullie als mezelf, kunnen jullie de trouwdag bevestigen. En dan gaan we ervoor!

Investering Trouwreportage 2023

Reportages van 2023 beginnen bij 2500 euro voor 8 uur fotografie (excl. BTW)

 

8u aanwezigheid voor 2500 euro

10u aanwezigheid voor 2600 euro

12u aanwezigheid voor 2700 euro

14u aanwezigheid voor 2800 euro

 

Reportages kunnen ook verder uitgebreid worden mits overleg. De uitbreiding komt dan op €175 per bijkomend uur.

Elke reportage is inclusief: 

// USB + houten opbergbox

// Trouwalbum van wit luxe linnen (20x20cm)

// Reiskosten tot 30 km buiten Antwerpen

// Kennismakingsgesprek in Antwerpen

// Begeleiding voor de grote dag

// Een online galerij van jullie preview. Je kan deze onderling delen met je familie of je vrienden

// Zorgvuldige bewerking van jullie beelden. Voor de reportage van 8u bewerk ik minimum 500+ beelden, per twee uur komen er 50+ extra bewerkte beelden bij.

Alle beelden worden in hoge resolutie afgeleverd en kunnen gebruikt worden voor print.

 

Het witte luxe linnen album van 20×20 cm is standaard inbegrepen bij de reportages vanaf 8u. Andere groottes en/of afwerkingen kunnen besteld worden mits meerprijs.
SEARCH IT REAL GOOD