Trouwen

De liefde is één van de fijnste onderwerpen die je kan fotograferen. En als er dan nog een feest aan te pas komt (groot of eerder intiem) - Count me in!
De variatie van elk trouwfeest maakt het fotograferen niet alleen boeiend om aanwezig te zijn als fotograaf, ook is het heel fijn om te zien in hoeveel vormen de liefde bestaat. Iedereen is anders, en jullie hebben ook grote dromen die ik graag wil vastleggen.

Contact opnemen met Jamie

Mijn werkwijze

Wanneer we voor de eerste keer contact hebben opgenomen via mail kan er een eerste gesprek ingepland worden. Dit is ons kennismakingsgesprek, waar de eerste indeling van jullie trouw al eens besproken wordt. Volledig vrijblijvend, zonder druk.
Je kan dan ook al je zorgen & vragen op me af vuren. Door ervaring weet ik wat kan werken voor jullie, hoe we het anders kunnen aanpakken, waar je zéker aan moet denken,... Daarnaast bespreek ik ook nog verder hoe ik te werk ga.

Na de ontmoeting krijgen jullie even de tijd om alle informatie te laten bezinken. Oef. Als er dan een goede klik is bij zowel jullie als mezelf, kunnen jullie de trouwdag bevestigen. En dan gaan we ervoor!

SEARCH IT REAL GOOD