Trouwen

De liefde is één van de fijnste onderwerpen die je kan fotograferen. En als er dan nog een feest aan te pas komt (groot of eerder intiem) - Count me in!
De variatie van elk trouwfeest maakt het fotograferen niet alleen boeiend om aanwezig te zijn als fotograaf, ook is het heel fijn om te zien in hoeveel vormen de liefde bestaat. Iedereen is anders, en jullie hebben ook grote dromen die ik graag wil vastleggen.

Samen met jullie ga ik spontaan op zoek naar fijne, echte beelden. Zodat jullie jezelf herkennen zoals jullie ook zijn. We gaan niet stijf poseren op de brug (halloooo 1980), wel gaan we ons amuseren en dan ontspannen beelden maken. Wat babbelen, wat wandelen, wat lachen. Gewoon zoals vrienden. Die super toevallig een fotograaf bij hebben.

Contact opnemen met Jamie

Mijn werkwijze

Wanneer we voor de eerste keer contact hebben opgenomen (via mail of door even te bellen), kan er een eerste gesprek ingepland worden. Dit is ons 'kennismakingsgesprek'.
In dit gesprek worden alle details over jullie dag besproken en kan je ook al je zorgen & vragen op me af vuren. Daarnaast bespreek ik ook nog verder hoe ik te werk ga.

Na de ontmoeting krijgen jullie even de tijd om alle informatie te laten bezinken. Oef. Als er dan een goede klik is bij zowel jullie als mezelf, kunnen jullie de trouwdag bevestigen. En dan gaan we ervoor!

SEARCH IT REAL GOOD