Digitaal én gedrukt!

Ik shoot doodgraag op mijn digitale camera met spiegelreflex, om daarna mijn beelden digitaal af te leveren. En toch besef ik elke keer dat tastbare herinneringen meer betekenen dan de plaatjes op je computer. Dat moet beter kunnen!

Daarom geef ik bij huwelijksreportages vanaf 8u naast een glazen USB ook een klein 'stoefboekje' af. Dit boekje is 15x15 cm en heeft 10 pagina's met verschillende beelden.
Zo heb je altijd al iets tastbaar in je hand & kan je dit boekje ook laten zien aan de buren, je vrienden en je grootouders.
Daarnaast kan je in tussentijd ook je favoriete beelden van je reportage verzamelen, zodat we een supermooi groot trouw kunnen maken, met verschillende opties in afwerking en grootte.

Waarom zou ik zo'n groot trouwboek willen bestellen?

Hoewel ik een hele grote fan ben van de digitale wereld en al zijn voordelen, toch ervaar je een gedrukte foto helemaal anders dan een digitaal plaatje. Een boek is tastbaar - stevig. Je kan er door bladeren wanneer je daar zin in hebt, of dat nu of binnen 50 jaar is. Je zal zelfs je emoties over je trouwdag anders ervaren. En dit is geen verkoopspraatje, want ik was zelf de meest kritische persoon als het aankwam op trouwboeken ;)

Vorig jaar kwam mijn leverancier uit Portugal in mijn leven, en ik begreep eerst niet wat de meerwaarde van zo'n boek zou zijn. Trouwboeken zijn toch iets uit de jaren 80? Zoals de fotoboeken van onze ouders, met al die geplakte foto's in.

Ik geef toe dat ik enorm sceptisch was, tot ik mijn eigen foto's in de demoboeken zag verschijnen. W a u w. Zijn dat beelden van echte koppels? En als ik me al zo voelde bij het zien bij foto's van een trouwdag, hoe zou een koppel zich dan voelen bij hun reportage?
Je wil echt die blijvende herinnering, iets wat je uit de kast kan nemen & kan bekijken. Iets wat véél echter is dan een USB met JPEG's. Je oplossing is dan een mooi afgewerkt en hoog kwalitatief boek.

SEARCH IT REAL GOOD