Digitaal én gedrukt!

Hoewel ik een hele grote fan ben van de digitale wereld en al zijn voordelen, toch ervaar je een gedrukte foto helemaal anders dan een digitaal plaatje. Een boek is tastbaar - stevig. Je kan er door bladeren wanneer je daar zin in hebt, of dat nu of binnen 50 jaar is. Je zal zelfs je emoties over je trouwdag anders ervaren. En dit is geen verkoopspraatje, want ik was zelf de meest kritische persoon als het aankwam op trouwboeken ;)

Een paar jaar kwam mijn leverancier uit Portugal in mijn leven, en ik begreep eerst niet wat de meerwaarde van zo'n boek zou zijn. Trouwboeken zijn toch iets uit de jaren 80? Zoals de fotoboeken van onze ouders, met al die geplakte foto's in.
Ik was fout, dat geef ik nu meteen toe. Je wil echt die blijvende herinnering, iets wat je uit de kast kan nemen & kan bekijken. Iets wat véél echter is dan een USB met JPEG's. Boeken zijn heel anders qua emotie en herinnering.

Daarom geef ik bij huwelijksreportages vanaf 8u naast een glazen USB ook een trouwalbum af. Het standaard trouwalbum is gemaakt van luxe linnen met een 30x30 cm afmeting. Zo heb je altijd al iets tastbaar in je hand & kan je dit boek ook laten zien aan de buren, je vrienden en je grootouders.

Waarom zou ik dit boek verder uitbreiden?

Het standaard linnen trouwalbum is al héél erg mooi. Maar sommige koppels willen graag nog een grotere afmeting, meer pagina's of een extra exemplaar voor de (schoon)ouders. Dan kan je zeker eens bespreken wat er nog allemaal mogelijk is.

Wil je een logo laten plaatsen op de cover, een rechthoekig formaat in de plaats van een vierkant album of toch liever een andere afwerking van je buitenkant? Ook dat is bespreekbaar.
Er zijn zoveel mogelijkheden.

SEARCH IT REAL GOOD